Billede af logo og motiv som selvklæbende folie

Folie-motiver

 Alle motiver laves af en tynd gennemfarvet selvklæbende folie - derfor er alle motiverne herinde også kun i én farve. Dog kan dog selv vælge hvilken farve det skal være. Hvis du ønsker motiver med mange farver, så skal du i stedet kigge under "klistermærker".

 Motiverne under wallstickers er beregnet til indendørs brug. Overfladen er semimat og derved passer godt sammen med overfladen på en væg.
 Ved rude-motiver er det folie med blank overflade og en udendørs holdbarhed på 6-8 år. Folierne er gennemfarvede og har en klar gennemsigtig klæber på bagsiden. Derved kan du vælge om motivet skal monteres på ydersiden af et vindue eller på indersiden. Du kan også vælge en non-permanent folie som er egnet til motiver du skal have siddende i kort tid. Denne type folie er lettere et fjerne og efterlader ikke lim rester som en permanent folie.

 Det færdige motiv kommer med en applikationstape på oversiden og derved klar til montering
Du får en gratis skraber og en vejledning sammen med din bestilling. Endvidere anbefaler vi dig at kigge under sektionen "Tips & Tricks" og se hvordan du monterer motivet.
Rude motiv    Wallsticker
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød