Box til pecifikationer af selvklæbende folie i stykker og på metermål

Folie til låger

En selvklæbende folie kan gøre utroligt meget ved udseendet på nogle ellers kedelige låger.
- Og bedst af det hele: Det er billigere og hurtigere end at male lågerne. Hvis man bliver trær af farven kan man også lettere skifte farve.

Den folie vi primært anbefaler til køkkenlåger er dekorationsfolien Oracal 631. Den er lidt tykkere end de andre typer folier og så har den en klæber som gør det lettere at fjerne folien igen , set i forhold til hvis det var en folie med en permanent klæber. Dette gør også folien lettere at montere. Selve overfladen på folien er silkemat er derved giver folien et flot malet look som er refleksfrit. En rigtig god fordel ved den silkematte overflade, specielt ved montering på køkkenlåger, er at fedtfingre og lignende ikke ses så let på denne i modsætning til på en blank overflade.
Folien kan bruges på de fleste rene glatte overflader og derved kan monteres uden de store problemer på helt almindelige skabslåger. Vi kan dog ikke give nogen garantier, da der er mange faktorer så som overfladens renhed og struktur, hvilken maling der er benyttet og eventuel lak eller anden form for overfladebehandling. Men er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte os.

Selvom folien både kan tør-monteres eller monteres vådt med en sæbevands-opløsning, så anbefaler vi at man sætter folien på tør når det er på skabslåger.
Se udvalg
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød