Tlf. 70 278 276
Hverdage imellem
kl. 8:30 og 15:00

Email:  kontakt@mediamouse.dk

MediaMouse ApS
Hejrevang 11 B
3450 Allerød

CVR: DK 32071139

Bank: Danske Bank Erhverv KBH Ø.
Konto: 0252-0010260817

Om Os

LargeFormat.dk er vores webshop for skilte, roll-ups, wallstickers, klistermærker og andre tilsvarende grafiske produktioner. Webshoppen er ejet og drevet af det grafiske produktionshus MediaMouse.

MediaMouse's speciale ligger inden for tryksager, print og skiltning og vi er anerkendte for høj kvalitet og ikke mindst vores høje serviceniveau.

Vi har lavet denne webshop fordi vi igennem de 12 år MediaMouse har eksisteret, har oplevet et stigende behov fra vores kunder inden for bl.a. detailhandlen og restaurationsbranchen, for at kunne se og bestille forskellige typer produkter - selvom det er uden for vores normale åbningstid. Så målet med LargeFormat.dk er at give dig mulighed for nemt og hurtigt at kunne få et overblik og bestille det ønskede produkt døgnet rundt. Leveringstiden ligger typisk på 2 til 4 dage.

Produktionen af de forskellige produkter laves in-house i MediaMouse hvilket giver os mulighed for også at kunne tilbyde dig
mere specielle produkter end dem du kan finde herinde på denne webshop. Hvis du ønsker et andet wallsticker-motiv, skrifttype, folie- farve, plakat eller andet end du kan finde herinde, så er du meget velkommen til at kontakte os og bestille det over telefonen eller på email. Vi kan i de fleste tilfælde lave det – det er bare umuligt for os at få alle funktioner ind på denne webshop, da sådanne bestillinger ofte er mere komplekse og der typisk er en række detaljer som der skal være afklaret, før vi kan beregne en pris og efterfølgende påbegynde produktionen.

Alle folie-tekster, motiver og wallstickers skæres i selvklæbende folier og leveres klar til montering sammen med en vejledning. Hvis du ikke selv ønsker at montere disse, så tilbyder vi også at stå for selve monteringen – Dette er dog ikke inkluderet i priserne på denne webshop.

Logo til gadeskilt samt roll-ups, plakater og kioskflag med eget motiv tager udgangspunkt i, at du selv har et færdigt layout i et egnet format som du kan uploade til webshoppen. Såfremt du ikke har et færdigt layout, så kan vi godt udarbejde dette til dig ud fra dine ønsker. Det er dog ikke indregnet i priserne, så derfor vil dette blive faktureret som en selvstændig del og derfor bedes du kontakte os før du lægger din bestilling herinde, så vi kan gennemgå hvad der konkret skal laves, så du ved hvad det vil koste.

Alt indhold på denne webshop er beskyttet under copyright.
Hverken tekster, billeder, motiver eller andet fra webshoppen må ikke kopieres uden skriftlig accept fra MediaMouse.
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød