Link til specifikationer til brug ved print af plakater

Plakater til gadeskilte

En af fordelene ved at denne webshop er en del af produktionshuset MediaMouse er bl.a. at vi også kan tilbyde dig plakater til dit A-skilt eller gadeskilt - med en kort leveringstid og til en fornuftig pris, da plakaterne produceres in-house i MediaMouse's omfattende maskinpark og ikke skal laves ude hos en 3.part. Endvidere ligger vi også inde med stor erfaring omkring holdbarhed m.m. i og med at MediaMouse har fungeret som bl.a. trykkeri siden 1999. Så du kan altid kontakte os og få råd i forbindelse med hvad du skal vælge i den givende situation set på holdbarhed og kvalitet versus pris.

Når det drejer sig specifikt om plakater til gadeskilte, så er der generelt to forskellige typer plakater vi anbefaler:
- Vores billige kampangeplakat til korttids budskaber som ikke skal sidde længere end et par uger - eller hvor prisen er afgørende. Trykket er vandfast, men papiret kan, ligesom hvilket som helst andet normalt papir, ikke tåle større mængder af fugt eller decideret vand, før det tager skade.

- Syntetiske plakater er derimod kørt på et plastikmateriale (PP) som ikke går i opløsning når det udsættes for vand og fugt. Det er også derfor vi primært anbefaler disse plakater til brug i gadeskilte hvor plakaterne skal bruges i en længere periode - eks. menukort ved caféer, prislister hos frisører og andre steder hvor man ønsker en pæn plakat i længere tid.
Bestil plakat
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød