Roll-ups med banner og tryk

Vi tilbyder mange forskellige typer roll-ups. Fælles for dem alle er at vi laver dem med B1-certificeret brandhæmmende polyester banner med vandfast tryk. Derved kan du benytte dem f.eks. i messecentre, hvor der ofte stilles krav til at udstillingsmaterialerne er udført i brandhæmmende materialer.

Priserne på de forskellige typer rollup er baseret på at vi fra dig modtager færdigt layout i henhold til vores specifikationer.
Priserne er inklusiv opstart m.m. - de er dog eksklusiv forsendelse (75 kr.) og moms.
Såfremt du ønsker hjælp til udarbejdelse af layoutet, så kan en af vores grafikkere i MediaMouse hjælpe dig med dette. Du skal dog være opmærksom på at den tid vi bruger på at lave layoutet til dig IKKE er inkluderet i roll-up'ens pris og derfor vil blive faktureret separat. Du kan se eksempler på vores priser ved at klikke her.

De rollup-bannere som vi har samlet på denne webshop er et udvalg af dem vi producerer flest af. Hvis du ønsker en anden type, størrelse eller lignende, så kontakt os. Vi kan producere en roll-up med en bredde på op til 160 cm. i vores egen produktion. Vi har ligeledes mange forskellige typer mekanikker på lager - og det vi ikke har kan vi med stor sandsynlighed skaffe.
Se udvalg
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød