Tlf. 70 278 276
Hverdage imellem
kl. 8:30 og 15:00

Email:  kontakt@mediamouse.dk

MediaMouse ApS
Hejrevang 11 B
3450 Allerød

CVR: DK 32071139

Bank: Danske Bank Erhverv KBH Ø.
Konto: 0252-0010260817

Dit eget motiv som wallsticker eller rudefolie

Foruden de forskellige motiver du kan finde i denne webshop, har du også mulighed for at få dit helt eget motiv - det kan være en figur, et logo eller lignende.

Hvis du selv kan leverer et færdigt brugbart motiv til os i digitalt format - vektor-baseret grafik i EPS eller AI-format - så kan vi producere det som enten et selvklæbende wallsticker eller et rudemotiv.
Dette er ikke dyrere end hvis du bestiller et eksisterende motiv i en tilsvarende størrelse og detaljegrad herinde på webshoppen.

Hvis du derimod ikke selv kan levere et brugbart motiv, men f.eks. har en tegning eller blot har et ønske omkring et specielt motiv, kan en af vores grafikkere rentegne din tegning eller simpelthen tegne en tegning fra bunden af ud fra dine ønsker. Dette er så noget dyrere, da vi selvfølgelig tager betaling for den tid grafikkeren skal bruge.

Alternativt har vi adgang til to meget omfattende databaser med tusindvis af forskellige motiver. Hvis vi kan bruge et af disse motiver, så kan du sparer omkostningerne til grafikkeren, da det så blot er et licensbegyr du skal betale for motivet. Det ligger typisk på imellem 50 og 300 kr. afhængigt af motivet.

Men har du brug for et motiv, som du ikke kan finde herinde, så kontakt os gerne og få en snak om hvad der er af muligheder ud fra dine ønsker.

- Hos os koster det ikke noget at spørge...
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød