Tlf. 70 278 276
Hverdage imellem
kl. 8:30 og 15:00

Email:  kontakt@mediamouse.dk

MediaMouse ApS
Hejrevang 11 B
3450 Allerød

CVR: DK 32071139

Bank: Danske Bank Erhverv KBH Ø.
Konto: 0252-0010260817

Velkommen til LargeFormat.dk

Tilbage i 2009 spurgte en af vores kunder "Hvorfor har I ikke en webshop hvor man kan bestille det?".
Kunden brugte løbende mange forskellige former for rudefolier til flere butikker, hvilket til tider godt kunne komme op på flere bestillinger om dagen via email eller telefon. Vi kunne godt se at en webshop hvor kunden selv ville kunne foretage bestillingen, ville kunne spare både kunden og os for meget tid. Derfor lagde dette forslag også grundstenen til den webshop som du nu ser på.

Der skulle dog gå næsten et år før detaljerne omkring shoppen var helt på plads - og efterfølgende et halvt års udvikling.
Men i maj måned 2011 har vi så lanceret den færdige wehshop.

Billede af produktion af folietekster

Bestillingerne produceres in-house i MediaMouse og vores produktionsfaciliteter er blandt de mest omfattende i Nordsjælland hvad angår tryk, print og folieskæring. Dette kommer især vores kunder til gode når der er behov for sparring og hasteopgaver, ligesom vi er anerkendt for vores høje serviceniveau hvilket du som kunde på denne webshop også kan nyde godt af. På trods af at dette er en webshop, så har vi et ønske om at kunderne på webshoppen føler at vi er inden for rækkevidde og let kan komme i kontakt med nogen hvis der er spørgsmål eller behov for anden hjælp omkring produkterne.

Billede af print og tryk af plakater i storformat

Helt færdig er webshoppen ikke og det bliver den heller aldrig. Vi vil løbende videreudvikle webshoppen og tilføje nye produkter, motiver m.m. efterhånden som vi får en ny idé, eller vores kunder kommer med forslag til os.
Så hvis du har et forslag til en produkttype som du syntes passer ind, eller der blot er tale om en god idé til f.eks. nye motiver til ruder eller wallstickers, så hører vi meget gerne fra dig.
|  Tlf. 70 278 276  |   |  Hejrevang 11 B  |  3450 Allerød